perjantai 23. toukokuuta 2008

Shedir

Mulla käy usein niin, että kauheella innolla aloitan uusia neuleita. On ihan pakko just nyt aloittaa vaikka ei oikein olis ihan mieluisinta lankaakaan. Sitten hirmuisella tohinalla neulon jotain kakskymmentä kerrosta ja siihen loppuu mielenkiinto. Lopuksi käy niin, että jossain kohtaa alan vaan neuloa jotain niistä keskeneräisistä ja sit on pakko tehdä vaan sitä. Äkkiä valmiiksi.Malli: Shedir
Lanka: Novita Tennessee 77 g
Puikot: Joustin 3 mm, muuten 3,5 mm
Muistiin: Silmukoita luotu 128
Tätä oli kiva tehdä, mielenkiintonen. Ja nätti. Tein ensin ihan ohjeen mukaan, mutta sitten jossain kohtaa kavennuksissa tajusin, että siitä tulee ihan liian iso ja purin yhden mallikerran pois. Eipä tullut silti sopivaa, edelleen liian iso (kuten kuvassa näkyy, kiva hyyppä päälaella). Tarjoan tätä jollekin isomman pään omaavalle, turha näitä on säilöä. Täytyy siis tehdä toinen, pienempi ja pirteämmän värinen.

4 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Heei, ihana shedir!
Ja ihania neuleita ainakin tämä sivullinen (loppuihin täytyykin tutustua myöhemmin).
En olisi varmaan löytänyt blogiisi ilman jättämääsi kommenttia. Huippua! Todella hienon näköisiä töitä sulla, ja ihania kuvia. Noi huivit on aika vaikuttavia.. ja sammalvaara (auh, se väri!) ihana.. ! Great ;).

Laura L kirjoitti...

Kiitos! Tulipas sieltä kehuja, ihan tämä täällä menee hämilleen. =) Kommentit on kyllä kivoja, ja just siks et niiden kautta tulee uusia tuttavuuksia. Oon kyllä tosi huono kommentoija, pitäis vähän skarpata..

Satu kirjoitti...

Löysin tänne Jatan blogista. Vau millaiset pipot ja ihana neuletakki!

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色