perjantai 23. toukokuuta 2008

Shedir

Mulla käy usein niin, että kauheella innolla aloitan uusia neuleita. On ihan pakko just nyt aloittaa vaikka ei oikein olis ihan mieluisinta lankaakaan. Sitten hirmuisella tohinalla neulon jotain kakskymmentä kerrosta ja siihen loppuu mielenkiinto. Lopuksi käy niin, että jossain kohtaa alan vaan neuloa jotain niistä keskeneräisistä ja sit on pakko tehdä vaan sitä. Äkkiä valmiiksi.Malli: Shedir
Lanka: Novita Tennessee 77 g
Puikot: Joustin 3 mm, muuten 3,5 mm
Muistiin: Silmukoita luotu 128
Tätä oli kiva tehdä, mielenkiintonen. Ja nätti. Tein ensin ihan ohjeen mukaan, mutta sitten jossain kohtaa kavennuksissa tajusin, että siitä tulee ihan liian iso ja purin yhden mallikerran pois. Eipä tullut silti sopivaa, edelleen liian iso (kuten kuvassa näkyy, kiva hyyppä päälaella). Tarjoan tätä jollekin isomman pään omaavalle, turha näitä on säilöä. Täytyy siis tehdä toinen, pienempi ja pirteämmän värinen.

3 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Heei, ihana shedir!
Ja ihania neuleita ainakin tämä sivullinen (loppuihin täytyykin tutustua myöhemmin).
En olisi varmaan löytänyt blogiisi ilman jättämääsi kommenttia. Huippua! Todella hienon näköisiä töitä sulla, ja ihania kuvia. Noi huivit on aika vaikuttavia.. ja sammalvaara (auh, se väri!) ihana.. ! Great ;).

Laura L kirjoitti...

Kiitos! Tulipas sieltä kehuja, ihan tämä täällä menee hämilleen. =) Kommentit on kyllä kivoja, ja just siks et niiden kautta tulee uusia tuttavuuksia. Oon kyllä tosi huono kommentoija, pitäis vähän skarpata..

Satu kirjoitti...

Löysin tänne Jatan blogista. Vau millaiset pipot ja ihana neuletakki!