perjantai 9. toukokuuta 2008

Zetor

Tässä olis nyt se toinen huivi jonka tein tilauksesta. Tän mallin päätin itse koska en halunnut (eikä kiinnostanut yhtään) tehdä peräkkäin kahta samanlaista. Ja tietty sen verran oli oma lehmä ojassa, että tää on ollut jo kauan to do-listalla. Nyt on sekin sitte selätetty.

Malli: Jatan Zetor-huivi
Lanka: Kamena 70 g
Puikot: 4 mm
Koko: 57 cm x 140 cm
Muistiin: Mallikerran toistoja kuusi (kai?)


Tätä oli kiva tehdä. Kesti yllättävän kauan ennen kun sain aivot viritettyä ohjeen kanssa samalle taajuudelle, tosin neuloin tätä yövuoroissa joten ei ehkä ihme.. Meidän kaikkien onneksi pitsineule on aika kiitollinen virheille, kunhan huomaa ne heti niin on helppo korjata. Sen verran laiska olen, että purkamaan en ala jos ei oo ihan pakko. Ja harvoin on kun itse saa päättää.

Saaja oli huiveihin tyytyväinen, mikäs sen mukavampaa. Ja tulipa tienattua ensimmäiset killingit neulomalla. =) Vaikka en oikein tiedä miten yleensäkään suhtautuisin tilauksesta neulomisiin. Tää on harrastus ja mielelläni teen jos joku haluaa, mut se hinnoittelu. Kamalaa. Tuntipalkoille ei pääse, eikä tarviikaan, se on ihan selvä. Minkä mukaan sitä sitten rahastaa? Toisaalta paljon merkitsee jo se, että joku kehuu ja arvostaa. Siis oikeesti arvostaa kun ei itse osaa. Emmä tiiä. No, eipä näitä tilausjuttuja liikaa ole, ehkä pitää miettiä uudestaan jos joskus muka hukun tilaustöihin.. Hah. hah. =)

edit. en edelleekään voi sietää noita pieniä rivivälejä. Mä en tajuu mikä mättää kun lataan kuvat ensiks niinku aikasemmin neuvottiin..

2 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Oi, oikeasti tosi nättiä pintaa. Ei mun käsialalla saa noin tasaista.

Omien töiden hinnoittelu on tosi vaikeaa ja yleensä niissä jää pahasti tappiolle.. Olenkin päättänyt olla neulomatta muille ellei joku ole oikeasti valmis maksamaan hommasta. Tai on muuten vaan tärkeä mulle :)

Riviväleistä: mulla oli joskus sama ongelma joka poistui kun lopetin tekstin keskittämisen kirjoituksessa. Ennen keskitin neuleen tiedot kuten sinä ja kursivoin ne, ja sen jälkeen rivivälit sekosi. Kun huomasin asian niin en ole enää tekstinkeskitysnappiin koskenut ;D Kokeile jos sulla on samasta kiinni.

Laura L kirjoitti...

Kiitos! =)

Okei, täytyy koittaa jättää noi keskittämiset pois. Taitaa olla joku henkimaailman juttu koska joskus harvoin mulla on rivivälit kohdillaan. Kiitos vinkistä!