tiistai 14. joulukuuta 2010

Täällä taas. Tällä kertaa melkein reaaliajassa valmiita neuleita.

Joulupakettiin neuloin palatossut seuraavalla metodilla. Pussillinen seiskaveikkaa kaadetaan olohuoneen matolle. Sitten vaan posotetaan menemään kerä kerralla. Neuloin kahta tossua vuorotellen, että sain niistä samanlaiset. Niistä olis ehkä tullut, jos mahdollista, vielä rumemmat jos ne olis ollut keskenään erilaiset. Eli vähän rumat, mutta varmasti lämpimät.Malli: Palatossut
Lanka: Novita 7 veljestä 115 g
Puikot: 4 mm
Muistiin: 20 silmukkkaa


Tästä piti tulla joululahjapipo, mutta siitä tuli niin iso että annoin sen suoraan Miehelle. Hänelle se olikin ihan sopiva. Mukava malli neuloa, mukava lanka. Näitä vois tehdä joskus lisääkin.Malli: Collision (ravelry)
Lanka: Wollmeise 100 % merino 96 g, lanka kaksinkertaisena
Puikot: 3 mm
Muistiin: Silmukoita 144, mutta tuli silti tosi iso


Viimeisenä joulupakettiin pipo. Ihana malli neuloa ja aivan mun makuun palmikot ja pompulat ja kaikki. Tällainen pitää ehdottomasti tehdä itsellekin, langatkin on jo hankittuna. Koska mulla oli tiheys eri kuin ohjeessa, tein löysän pipon ohjeella ja sain istuvan pipon. Meni just niin kuin pitikin. Mustaa on kyllä kamala neuloa joulukuussa varsinkin kun piti sitten koko ajan tuijottaa kaaviota kun ei neuletta nähnyt juurikaan "lukea". Ja mustan neuleen kuvaamisesta ei varmaan edes tarvitse sanoa mitään.Malli: Hedda (ravelry)
Lanka: BC Garn Lucca Fino kaksinkertaisena 59 g
Puikot: 4 mm ja 4,5 mm


Vielä olisi jotain joulujuttuja tekemättä, mutta aikaa on vielä hyvin. Kiitos vuorotyön, mulla on ennen joulua vielä viisi vapaapäivää. Joulun olenkin sitten töissä, mä vähän jo odotan sitä sillä uskon että meillä on sielläkin ihan mukavaa. Ja pääsenhän mä silti viettämään joulua myös omien sekä miehen sukulaisten kanssa.

Ei kommentteja: