keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Hei, minä täällä. Muistaako kukaan? Inspiraatio blogin päivittämiseen on ollut tiessään, mutta nyt se löytyi taas. Täältä pesee.

Viime postauksen vyyhdipuutelineestä tein palkaksi sukat. Pikkuveli ei kuulemma tarvitse sukkia, mutta hänen tyttöystävänsä kyllä. Mukava malli neuloa, näitä tulee varmasti tehtyä lisää.Malli: Kalajoki (ravelry)
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3 mm


Ilun lankojen Ravelry-ryhmässä neulottiin yhdessä huivit. Lanka oli mukava neuloa, malli ei. Kuollettavan tylsä ja loputtomasti nurjia kierrettyjä silmukoita. Huivista tuli vähän pieni kun en vaan yksinkertaisesti enää pystynyt neulomaan sitä.Malli: Herbivore (Ravelry)
Lanka: Handu 100% merinovilla, värissä Cherry Point
Puikot: 3,5 mm


Falinen pipon nähtyäni, päätin heti neuloa itselleni samanlaisen. Tää oli vähän tällainen ex tempore-juttu eikä siitä tullut kovin mieleinen. Fiilis vähän sellainen että tulipa tehtyä. Äiti sitten otti tämän ja on sitä kuulemma pitänytkin.Malli: Etta (ravelry)
Lanka: Novita Rose Mohair
Puikot: 4 mm


Ystävän vauvalle neuloin villatakin. Tää ei mennyt ihan niinkuin piti, sillä vauva oli liki viisi kiloinen ja meidän ensikohtaaminen venyi vähän pitkälle, joten takki menee luultavasti nipin napin päälle. Vähän niinku oho. Lupasin neuloa uuden takin tammikuussa, sellaisen joka menee vähän pidempään.Malli: Garter yoke baby gardi (ravelry)
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3,5 mm


Sitten mun neuleharrastukseni suurin stressin aihe. Miehen sukat. Huhtikuusta asti ne on ollut kesken ja nyt sain toisen valmiiksi sekä toista alotettua. Mutta kun ei jaksais. Ei yhtään huvita. Ja aina kun mä kysyn mieheltä, että haluisko se pipon tai jotain niin se sanoo, että "Tee mulle sukat". Tässä sitten hänelle jotain, ettei varpaat palele!Malli: Palatossut
Lanka: Novita Nalle 98 g
Puikot: 3 mm
Koko: mies
Muistiin: 25 silmukkaa


Nämä oli kiva tehdä, aivot kyllä meinas nyrjähtää kun ompelin niitä kasaan. Sai olla tosi tarkkana, että ompeli oikeat saumat yhteen. Mies pitää tossujaan ylpeydellä, melkein joka päivä on kehunut että nää on niin hyvät! Ja näin mulla on taas vähän lisäaikaa neuloa niitä sukkia.

Kiitos jokaiselle joka pääsi loppuun asti. Ehkä nyt jaksaisin kirjottaa taas vähän useammin kun on nämä rästihommat hoidettu!

1 kommentti:

Tess kirjoitti...

Kauniita neuleita!