maanantai 9. maaliskuuta 2009

Raitoja

Muistatteko mut? Hengissä ollaan. Ja neulottukin on. Yksi isompikin juttu oli melkein valmis, kunnes tuli purkuhommia. Nyt kun oon sitä pohtinut ja kattellut niin pohdin vielä vähän, että pitäiskö purkaa ihan kokonaan ja tehdä yksi koko pienempi. No, aika näyttää. Kun ei kerran jaksa käyttää aivojaan, tässä tulokset.

Kummipojalle toiveesta peruspipo. Ruskeaa ja vihreää piti olla. Tässä poseerauskuva jossa käsketään hymyillä.Lankana on seiskaveikkajämät. Punnittu on mutta ei mitään muistikuvia paljonko se painoi. Pistin silmukkaluvunkin ylös, mutta siitäkään lapusta ei ole enää havaintoja, kuitenkin sunnilleen 90.

Sitten alkoikin jo ahdistaa olla kuvattavana. Ja pipokin kutittaa, eikä sitä voi käyttää. "Voitko tehdä mulle uuden pipon?" "Sellasen mikä ei oo villaa?"Työkaverin kanssa on tehty vaihtokauppoja. Neuloin hänen tytölleen sukat kun edelliset on ollut niin kovassa käytössä, että kuluu kohta puhki. Ihan perusperussukka. Novita Nalle ja silmukoita 52. Koko on toivottavasti 34.Tässä taas todiste, että päässä on naksahtanut joskus muinoin ja kovin kun oon mennyt tota kamalaa kirjavaa lankaa ostamaan. Vähän turhan äklöpinkkiä mun makuun, mutta tossa mustan kaverina ihan ok. Ikävä kyllä sitä on jäljellä vielä 120 g, että parit kolmet raitasukat vielä sais tehtyä..

2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Kivan näköinen tuo kummipojan pipo, ruskea ja vihreä sopivat hyvin yhteen. Ja onneksi äklövärejä voi mukavasti piilotella raitasukkiin, jotenkin ne monesti muuttuvat tuolla metodilla jotakuinkin siedettäviksi ;)

Virpi kirjoitti...

Heps, toki muistetaan! Oon käynytki täällä aina välillä pälyilemässä. Söpö pipo, todella ja sukatkin on hauskat!