tiistai 3. helmikuuta 2009

Ihan hyvä

Viimeks vähän lupailin, että edellinen takki pitää tehdä valmiiks ennen kun saa uusia isompia juttuja alottaa. Kiitos taitoluistelun EM-kisojen, tässä olis.Siinä pitäis olla shaalikaulus, ja onkin. Mutta ei se näy tuolta tukan alta. Vaikka sanoin Miehelle, että kaulustakin pitää kuvata. =) Ja olkapäät römpsöttää.Tähän olis kuulunut tehdä vyö, mutta mä vihaan vöitä. Niimpä sitten ihan summissa tein yhden napinläven. Vähän olis ehkä saanut olla alempana, mutta mitäs pienistä.Malli: Moda 5/2008, nro 31
Lanka: 7 veljestä 630 g
Puikot: Joustin 3,5 mm, muuten 4 mm
Takki on tosi lämmin. Eikä sitä yhtään helpota se, että se kutittaa ilman pitkähihaista aluspaitaa. Ja vielä sekin, että aluspaidan pitää olla poolo ettei niska kutia. Ehkä sillee keväällä takkina tai sitten tosi kovalla pakkasella vähän ohuemman toppatakin alla.Nyt sitten vähän herkumpien lankojen pariin.. Toivottavasti seuraava isompi neule ei kutita tai mä alan itkee.

10 kommenttia:

kio kirjoitti...

upea takki! se on kyl ärsyttävää kun kutittaa, rajoittaa niin paljon käyttöä. Seuraavaksi sun pitää hankkia luksuslankoja pehmeästä villasta.

Satu kirjoitti...

Ihana takki! Seiskaveikasta olet jaksanut neuloa, voi ahkeraa!

Hus pois kutitus!

Anonyymi kirjoitti...

Nätti neuletakki! Harmi, että se kutittaa :(

Heh, mie oon niin vilukissa, että olen sisälläkin villatakki päällä.

Laura L kirjoitti...

Kio: Kiitos! Nyt mulla on niitä luksuslankoja. Ikävä kyllä laadusta pitää maksaa enemmän, mutta toivottavasti lopputulos palkitsee.

Satu: Kiitti! Yllättävän nopsaan se valmistui.

Tess: Kiits! Aika usein mullakin on villatakki kotona ja aina villasukat. Mutta toi on ehkä vähän turhan paksu sisälle kun pitää se poolo olla alla..

Sanni kirjoitti...

Kivan näköinen takki, toivottavasti tulee käyttöön, vaikka lämmin poolon kanssa onkin!

tiinaf kirjoitti...

Onpas tuo kaunis neuletakki!

Oma samanlainen jumittui kuukausi sitten alaresoriin (vienoa hyminää täällä). Jospa saisin tsemppiä omaani sinun neuleesi myötä. Mullakin muuten ruskea tulossa...

Anonyymi kirjoitti...

Hieno takki! Mun äitillä taitaa olla sama malli hihojen kiinnitystä vaille kesken :)

Laura L kirjoitti...

Sanni: kiitos. Eiköhän sille jotain käyttöä löydy.

Tiina: Kiitti! Sen resorin takia mä neuloin toista hihaa samaan aikaan. Oli sitten kiva vaihtaa kun alkoi yksitoikkoinen nyppiä! Tsempillä vaan jatkamaan.

Paula: Kiitos! Ois kiva nähdä äitis takista kuvia valmiina.

Virpi kirjoitti...

Vautsi, todella hieno villatakki! Ihana varmasti tolleen just ulkotakkityyppisesti (itellä ei ainakaan takkien alle millään mahdu paksua villapaitaa). Onpa muuten ihanaa, kun ollaan saatu tänä talvena näin paljon lunta!

Koskakohan sitä uskaltais aloittaa itelle villatakin..?

uhoava gnu kirjoitti...

Hieno! Ainakin upeana kevättakkina voit sitä pitää!

Oletko kokeillut uittaa huuhteluainevedessä, jos siitä pehmenisi?