maanantai 19. tammikuuta 2009

Uusinta

Äiti tilasi uuden pipon jo joskus ties koska. Mutta ei sitä aina pysty ihan heti eikä edes samana vuonna.. Nyt kuitenkin tuli sopivasti inspiraatio tehdä uusinta aikasemminkin tekemästäni Shediristä. Jäi silloin kaivelemaan kun siitä tuli niin iso. Lahjoitin sen edellisen työkaverilleni jolla on iso pää (anteeks!) ja se onkin sitä pitänyt paljon. Ei se hukkaan mennyt, mutta kuitenkin harmitti.

Nyt vahingosta viisastuneena loin vaan 112 silmukkaa. Toistin mallikertaa vaan kolme kertaa ja aloitin kavennukset, äiti sitä paitsi toivoi aika matalaa pipoa. Kun edelleen siitä tuntui tulevan vähän turhan korkea niin jätin viimeisten kavennuskerrosten väliltä välikerroksia pois. Näin siitä tuli oikein hyvä!Malli: Shedir (pdf), (Ravelry)
Lanka: 7 veljestä 60 g
Puikot: Joustin 3 mm, muuten 3,5 mm


Jotenkin tykkään tästä mallista niin paljon. Tekis vielä mieli tehdä itsellekin, mutta ehkä etsin jonkun muun kivan pipomallin. Vaikka yhtään pipoa en tarvitse, en muutenkaan ehdi niitä kaikkia käyttää.

Nyt kuitenkin pitää neuloa loppuun palmikkotakki jonka aloitin jo joskus syksyllä. Tilattuna on meinaan uusia ihania lankoja kahta isompaa juttua varten. Eikä mitään isoja voi aloittaa ennen kun on vanhat valmiina. Tein myös vähän vaihtokauppaa joten sukkiakin pitäis tehdä..

4 kommenttia:

Liina kirjoitti...

kaunis pipo! Musta pipo on vaikea tehdä, enkä saa niistä millään sopivasti istuvia.

Sanni kirjoitti...

Tahtoo joskus mullakin olla toiveneuleiden toimitusaika vähän pitkän puoleinen ;)

Tosi kiva pipo!

Laura L kirjoitti...

Liina: Kiitos! Joskus mullakin käy tuuri ja tulee heti sopiva. =)

Sanni: Kiitos! Ei sitä vaan aina pysty ihan heti kaikkea tekemään..

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis pipo :)

Olen samaa mallia katsellut sillä silmällä useampaanin otteeseen, mutta aina tulee jotain muuta joka on pakko tehdä ensin :D