keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Välipala

Koska oon niin kiltti ja ihana niin neuloin miehelle kynsikkäät töihin tai tallille tai mihin vaan. Kaikkihan sen tietää, että hanskat kädessä ei pysty tekemään oikeesti paljon mitään, mutta kun on kylmä niin tarvitaan lämmikettä.


Malli on ihan oma, enkä ole ennen neulonut mitään sormia mihinkään. Vinkkiä otin Käspaikasta. Kirjoitinpa ensimmäistä tehdessäni vielä niin hyvät ohjeet itselleni, että osasin jopa tehdä toisen samanlaisen. Ja vielä yövuorossa.
Malli: Oma
Lanka: 7veljestä, 74 g
Puikot: 3,5 mm bambut
Muistiin: Silmukoita 48Meillä on ollut ongelma (tai siis lähinnä mulla), keittiön seinä. Se on noin 2,5 m leveä ja 1,4 m korkea. Sen edessä on ruokapöytä ja yläpuolella kaapit. Keittiöremontin yhteydessä heinäkuussa maalasin sen vihreäksi, mutta siitä tuli ihan kamala, sellainen vähän mintunvihreä. Yäk. Ostin heti perään uutta vihreää, sellaista omenanvihreää. Värinä tosi hiano, mutta vaikka kuinka yritin sijoittaa sinne kaikkea muutakin vihreää, se ei vaan sopinut sinne. Ei vaikka kuinka koitin asennoitua ja tottua. Niimpä maalasin sen valkoiseksi. Parempi. Mutta ei. Steriili. Persoonaton.

Sitten tieni vei tapettikauppaan. Ihanainen, vaalea, vähän ehkä retro, mutta niin nätti. Tykkään tykkään tykkään. Ongelman ratkaisemiseen ei mennyt kuin puoli vuotta. PUOLI VUOTTA! Mutta vihdoinkin tyytyväinen.


Ja se Alpakkapaita, raglaneissa mennään.

Ei kommentteja: