perjantai 1. helmikuuta 2008

Ei mulla mitään valmista ole. Kunhan tulin kertomaan, että täällä ollaan ja neulottukin on.


On jo kauan pitänyt neuloa peruspaita, siis sellainen jota voisi pitää vaikka joka päivä. Olen neulonut vuosia sitten talouskoulussa villapaidan joka on kyllä oikein hyvä, mutta niin paksu (kaksinkertaisesta Isoveljestä), että pitää olla kunnon pakkaset kun sen pukee ylleen. Se oli muuten ensimmäinen neulomani paita. Toisen neuloin viime keväänä, se on villatakki jossa on erilaisia palmikoita. Se on ruma, paksu, liian iso sekä tätimäinen. Eikä se ole edes valmis, siitä puuttuu kiinnityssysteemi. Eikä sitä taida tullakaan.


Puikoilla siis on Dropsin Alpacaa ja malli on Garnstudion sivuilta, perusraglan. Oikein hyvä harjoitusneule kun en ole tuollaisia raglankavennuksia ennen tehnyt. Ainakin vielä olen ymmärtänyt lukemani ja neule näyttää oikein hyvältä. Värikin on aina niin kiva ja turvallinen ruskea.

Tilasin myös kehutun ja ylistetyn kirjan. Niiiin hienoja malleja koko kirja täynnä. Mä en tajuu miten joku osaa tuollaisia keksiä. Että ihan kateeksi käy.

Toivotaan, että tämä pienen pieni flunssan alku ei saa yliotetta. Että olisi sitten seuraavaksi näyttää jotain valmistakin.

edit: Hah! Kiitos Vilmalle vinkistä, nyt noi rivivälit on just niin kuin niitten kuuluukin. Olkapäällä istuva perfektionisti on vihdoinkin tyytyväinen.

2 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Tulin kurkkaamaan sinun alpakkaneuleesi tilannetta :-) Arvaas, mulla on suunnitelmissa tuo samainen neulepaita tekeillä olevan neuleen jälkeen! Perusperusneuletta minäkin kaipaan.

Laura L kirjoitti...

Tuo neule on kyllä niin perusperus kuin vaan olla voi. Kyllä se etenee, eka hiha on jo valmis. Harmi vaan, että pitää tehdä jotain muutakin kuin neuloa.. =)