perjantai 28. joulukuuta 2007

Yksi Iisakin kirkko on vihdoinkin selätetty. Huh.

Pari postausta aikaisemmin mainitsin työkaverin tytölle neulomastani piposta. Samana päivänä esitettiin kaino pyyntö, että jos voisin neuloa pipon kaveriksi huivin joka sopii villakangastakin kanssa. Pari päivää tämän jälkeen sain lankakassin sekä luvan neuloa omat joululahjat ensin pois alta.


Mietin pitkään sopivaa mallia puuvillalangalle. Testasinkin muutamaa, mutta tämä lanka ei osoittanut minkäänlaista kiitollisuutta kauniille pitsineuleille. Niimpä heitin puikot nurkkaan ja menin itse perässä murjottamaan.

Joku kerta sitten ohimennen satuin pläräämään hyllyssä ollutta Scarf Stylea ja päässä naksahti. Zigzag Stripes olisi täydellinen malli tälle langalle ja tähän tarkoitukseen. Ei muuta kun keräämään puikot nurkasta ja testaamaan.


Nean huivi

Malli: Zigzag stripes, kirjasta Scarf Style

Lanka: Novita Tennessee 83 g

Puikot: 3,5 mm

Koko: 11 cm x 97 cm

Muuta: Mallineule oli ainaoikeaa, muutin sen sileäksi


Huivista tuli mielestäni oikein nätti, värit ovat aina vaan yhtä herkulliset. Huivi on tarkoituksella aika lyhyt, sitä kun on tarkoitus pitää takin päällä lähinnä kauppareissuilla. Tätä oli kiva neuloa niin kauan kun tein raitoja, keskellä oleva vaaleanpunainen osuus oli tuskaa ja tylsää täynnä. Eikä Tennessee lankana ole mun mielestä kovinkaan ihanaa neulottavaa, se on liukasta ja kovaa ja mun sormet sattuu. Lopputuloksesta kuitenkin pidän hirmuisesti, eikä ahdista enää yhtään.


1 kommentti:

Jatta kirjoitti...

Hieno on, tuo malli on ollut to-do-listalla jo kaaaauan. Ja upean jäätelöiset värit :D