torstai 27. joulukuuta 2007

On siis aika esitellä neuleet joilla lahjoin lähimmäisiäni. Äiti teki kesälomareissun lappiin ja tämän neulojan päähän syttyi heti lamppu, että olisikohan Tapion kauppa matkan varrella? Niimpä kiikutin äidille osoitteen ja noin metrin pitkän listan langoista joita voisi tuoda jos sinne sattuu eksymään. Niimpä äiti sai tuomistaan langoista neulotun huivin.



Flower Basket Shawl

Lanka: Drops Alpaca 61 g

Puikot: 4 mm

Muuta: Huivista tuli aika pieni, pari mallikertaa olisi voinut tehdä lisää

Veljen tyttöystävälle neuloin perinteiset pitsisukat, tämä malli on mukava neuloa ja mielestäni yksinkertaisen kaunis. Lahjan saaja sanoi, että hänellä on lapsena ollut samanlaiset mutta vaaleanpunaiset. Nostalgista.


Pitsisukat

Lanka: Novita Nalle 74 g

Puikot: 3,5 mm

Koska Flower Basket Shawl oli mukava neuloa ja mallikerrat helppo oppia ulkoa, päätin tehdä anopille samanlaisen. Koska lanka oli paksumpaa ja puikot isommat, niin tästä tuli paremman kokoinen kuin äidin huivista. Kuvakin on sata kertaa parempi...


Flower Basket Shawl

Lanka: Novita Wool 90 g

Puikot: 5 mm

Äidin mies sai aiemmin täällä esitellyt sukat joista tykkäsi kovasti. Appiukon sukat valmistui jouluaattona, ei tullut edes kiire. =) Kummipojan äidin pakettiin laitoin kaiken mikä joululahjaneulomisista jäi yli eli yhdet palmikkolapaset joista otettu kuva on luokattoman huono, en kehtaa julkaista. Ohje on kuitenkin Novitan 7veljestä-liitteestä joka ilmestyi kesällä. Samaan pakettiin laitoin myös raitasukat joista ei ikävä kyllä ole kuvaa. Kuvitelkaa ruskeat sukat joissa on tasaraitoja vaaleanpunaisella ja luonnonvalkoisella. Nätit, eikö vaan?

Ei kommentteja: