lauantai 30. heinäkuuta 2011

Täällä taas. Olis valmistuneita neuleitakin.

Elizabeth Zimmermannin kirjasta The Knitters Almanac löytyi hyvin yksinkertainen huiviohje joka iski ihan suoraan tajuntaan. Helppo neuloa ilman ajatuksen häivääkään. Parhautta. Jossain kohtaa alkoi kuitenkin yksinkertainen neulottava kyllästyttämään ja nappasin väliin muutaman kerroksen pitsineuleen Ravelrystä. Nyt jos tekisin niin jättäisin kyllä ton pitsineuleen pois, olis mun silmään parempi niin. Mutta ei lainkaan huono näinkään!Malli: PI Shawl (ravelry)
Lanka: Wollmeise-pitsi 225 g
Puikot: 3 mm
Sitten vielä sukat. Miks mä en ikinä opi että moniväriset langat ei vaan ole mua varten. Muistiin itselle: EI enää IKINÄ moniväristä lankaa. Näyttää aina vyyhdillä niin hienolta mutta valmiissa työssä ihan liian levotonta ja ennalta-arvaamatonta mun makuun. En kestä tällaisia yllätyksiä.Näissä lankana Wollmeisen WD Suzanne ja menekki 75 g. Puikot 2,5 mm ja silmukoita 56. Nyt tekis mieli neuloa raitasukkia. Nallesta.

6 kommenttia:

Usimarjaana kirjoitti...

Minä usein tykkään langasta enemmän vyyhdellä, kuin valmiina neuleena... eikö niitä voisi säilyttää vaikka koristeena?? ;) Minusta nuo sukat ovat kuitenkin hauskat. Ja ihana tuo huivi!

MINNA kirjoitti...

Wau, miten ihana huivi!!!

Laura L kirjoitti...

Kiitos! Kyllä niistä sukista ihan kivat tuli, mutta pari kertaa sain purkaa ennen kuin sain silmukkamäärän ja puikkokoon sopivaksi ettei lanka läiskittynyt (onks toi edes sana?). Ja totta, kauniimpia noi moniväriset on vyyhdillä.

essi kirjoitti...

Nätti huivi, vähän erilainen aina tuollainen ympyrämuoto. Minusta tuo pitsi sopii passelisti tuonne väliin :) Ja samoilla linjoilla ollaan moniväristen lankojen kanssa, kivoja vyyhdillä, mutta vähän siihen se sitten jääkin...

Laura L kirjoitti...

Kiitos! Mä en ole vielä oikein keksinyt miten tota huivia kuuluis pitää kaulassa, ehkä mä vielä jotain keksin. :)

MINNA kirjoitti...

Blogissani on sinulle pokaali!