sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Joululahjaksi neulotun Heddan jälkeen oli pakko neuloa toinen. Itselle. Tästä tuli lempipipo, on se vaan niin kaunis.Malli: Hedda
Lanka: BC Garn Lucca Fino 60 g, kaksinkertaisena
Puikot: 4 mm ja 5 mm


Seuraavaksi tilaustyö äidille. Suureksi yllätykseksi (not) kaikki hänen villasukkansa ovat taas puhki. Tässä taas yhdet, katsotaan miten kauan kestää. ;)Malli: Rise and Shine
Lanka: Gjestal Maija 100 g
Puikot: 3 mmTällaiset sukat olen neulonut joskus ennenkin, mukava malli jossa on jotain puuhaa mutta ei liikaa. Tykkään. Lanka on uusi tuttavuus, kiva sellainen.

6 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Ihana pipo ja nätit sukat!

Oletko kokeillut sellaista keinoa, että neuloisit tiukemmalla neuletiheydellä äidillesi sukat? Kuulemma jotkut lattiamateriaalit syö sukat tosi äkkiä rikki, joten jos johtuu sellaisesta asiasta, ei paljon vaikuta edes panssariksi neulominen.

Laura L kirjoitti...

Kiitos! Ja joo, mä olen tässä ihan viime päivinä miettinyt ihan samaa, että pitäiskö koittaa neuloa peltiä jos ne sitten kestäisi paremmin.

Mä en usko että tässä tapauksessa on kyse lattiamateriaalista sillä äidin edellisessä talossa oli lankkulattia ja nykyisessä on parketti ja ihan yhtä nopeasti kuluu sukat puhki. Taitaa olla kanta-astuja..

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Tosi kivat sukat!
Mulla on Hedda todo-listalla, josko ensi talveksi saisin sen päähäni :)

Usimarjaana kirjoitti...

Ah, ihania ovat... pitäisköhän itsellekin... :)

essi kirjoitti...

Kiva Hedda pipo :) samaa mallia olen itsellenikin katsonut, saisi vaan neuloa reilusti mittaa lisää, että mahtuu rastat sisään :)

Laura L kirjoitti...

Kiitos! Mä tykkään tosta Heddasta kyllä ihan hulluna.