keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Mun neulova ystävä sai ihanan pienen pojan. Kestovaippailevalle neulotaan lahjaksi tietysti vaippahousut.Malli: Ottobren vaippahousut
Lanka: Kaksinkertainen hahtuva 45 g
Puikot: 5 mm
Koko: Pienin, tiheydestä ei tietoa


Sitten kun iskee paniikki, että pökät kuitenkin liian pienet, neulotaan lisää.Malli: Ylhäältä alas raglan
Lanka: Novita Tennessee 121 g
Puikot: Joustin 3 mm, muuten 3,5 mm
Niin siinä sitten kävi, että villapökät on sopivat nyt ja paita hiukan iso. Tavoilleni uskollisena panikoin turhaan, molemmat neuleet pääsevät varmasti pitoon.

Edit. Jostain syystä kuvat ei näy niin kun esikatselussa, vaan ne on siirtyny oikeelle. Mä en taas(kaan) tajua, joten antaa olla.

3 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Söpöt tamineet :)

Vauvoille neulominen on aika haasteellista touhua, kun ne on niin eri kokoisia jo syntyessään ja kasvavat eri tahtiin. Parempihan se on, kun tulee mielummin vähän iso kuin liian pieni. Taitavat mennä muutenkin vauvan vaatteet niin äkkiä pieniksi.

Vilma kirjoitti...

Suloisia neuleita. :)

Kuvien näkyminen vain osittain johtuu siitä, että Bloggerissa (tai ainakin tässä blogipohjassa) maksimileveys kuvalle on 400. Flickrin medium-kokoisena ladatut vaakasuunnassa olevat kuvat ovat yleensä yli tuon mitan, joten Blogger näyttää niistä vain sen, mikä mahtuu 400 sisään ja rajaa loput oikealta pois.

Jos haluat kuvan näkyvän kokonaan, niin voit pienentää sitä bloggerissa ladattuasi sen blogitekstin joukkoon Flickristä. Se tapahtuu ihan vain vetämällä kuvaa nurkista sisään, ja Blogger ilmoittaa koko ajan, minkä kokoinen kuva milloinkin on.

Ainoa miinuspuoli tässä on se, että joissain selaimissa pienennetty kuva näkyy blogissa hieman epäselvempänä ja rakeisempana. Mun koneellani Firefox toistaa pienennetytkin kuvat alkuperäisen veroisina, mutta Explorer näyttää saman kuvan suttuisempana.

Laura L kirjoitti...

Kiitos! Munkin mielestä ne oli aika söpöjä. Vauva se vasta ihana olikin!

Kiitos Vilma! Pitää seuraavalla kerralla pienentää kuvia hiukan. Mä oon ihan urpo näiden tietokonejuttujen kanssa, lisäksi hermot ei kestä yhtään säätää näitä niin eihän siitä mitään tule. =)