torstai 8. tammikuuta 2009

Uutta settii

Mulla olis uus setti valmiina. Eipä siinä kauaa mennyt kun vaan pisti toimeksi.

Pipo valmistui jo viime vuonna, mutta en sitten löytänyt mieleistä mallia lapasille joten urakka seisoi. Pipo oli kyllä sellanen yhden illan homma, tosi kiva ja yksinkertainen malli. Tästä tykkään.Malli: Karkauspäivän pipo
Lanka: Novita Mambo 86 g
Puikot: Resorissa 6 mm, muuten 7 mm


Lapaset oli ihan yhtä nopee tehdä kun toi pipokin, mutta sitä oikeaa mallia ei meinannut millään löytyä. Yhtäkkiä se vaan oli siinä ja sit pitiki jo alottaa tekemään.Malli: Kalanruotolapaset
Lanka: Novita Mambo 86 g
Puikot: Resorissa 5 mm, muuten 6 mm


Oisin voinu tehdä tällä mallilla piponkin, mutta kun oli jo toi palmikkopipo tehtynä niin en sitä enää viitsinyt purkaa. Kovin oon tyytyväinen molempiin. Kuvat on otettu sisällä vaikka ulkonakin on ollut hyviä kuvauskelejä. Kiitos vaan kolmivuorotyölle siitä, että ei paljon olla Miehen kanssa samaan valoisaan aikaan kotona.

Vielä perustumput herralle seitsemän vuotta. Soitti ihan itse ja kysyi tekisinkö hänelle lapaset. Ne sitten vielä eilen illalla rutistin valmiiksi.Malli: Perustumput (oma?)
Lanka: Novita Isoveli 57 g
Puikot: Resorissa 4 mm, muuten 5 mm
Muistiin: Silmukoita 30


Koska on uusi vuosi, niin tässä julkisesti nyt ilmoitan, että en osta enää Novitan lankoja. On aika siirtyä kokeilemaan uusia juttuja. Sitä Novitaa täällä kyllä tulee neulottua vielä paljon jos meinaan varastoa tyhjentää, ne ei ikävä kyllä hetkeen lopu.

5 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Kiva setti! Lankakaapistani löytyy yksinäinen kerä Mamboa, josta voisi hyvinkin tulla tuollaiset lapaset, ovat kyllä niin mukavan näköiset. Se Mambon väri vaan ei oikein innosta, joten ehkä joudun ostamaan ihan uuden kerän, jos teen tuollaiset lapaset.

Virpi kirjoitti...

Moi! Kylläpä löytyikin kiva blogi! Tää setti on tosi kaunis, tein just baskerin ihan samaa sävyä vaikkakin eri lankaa.

Satu kirjoitti...

Ihana pipo! Saatanpa tehdä minäkin..

Laura L kirjoitti...

Sanni: Kiitos! Mäkin tykkään noista tumpuista, tosi nopeat tehdä ja kivan näköiset.

Virpi! Kiits! Kävin kurkkaa sun baskerin. Tosi nätti.

Satu: Kiitos! Suosittelen, nopea ja helppo.

Markka kirjoitti...

Rakastuin tähän settiin jo ravelryssa, mutta piti vielä blogiin tulla ihastus kertomaan!