perjantai 19. joulukuuta 2008

Jumitusmalli

Nää olis ne tilaussukat. Äiti pyysi tekemään miehensä veljen naisystävälle (ei lyhyemmin vois sanoa?) joululahjaksi jotkut sukat. Ikuisesti kaunis, mun henkilökohtainen jumitussukkamalli.Malli: Kerttu-sukat
Lanka: 7 veljestä (unohtu punnita)
Puikot: 3,5 mm
Koko: 38, ohjeen isompi


Toi koko on vedetty ihan hatusta. Jalkoja oli kuulemma katsottu vähän sukkia silmällä pitäen ja päätelmä meni niin, että "ei mikään kauhean iso, mutta vähän leveä". Toivottavasti nää on nyt sit sellaset.

Tosta mallista vielä sen verran, että nyt tais riittää. Olisko neljännet puolentoista vuoden aikana? Oli aika takkusta puuhaa jälkimmäisen sukan kanssa, mutta periksi ei anneta. Nätti malli se on kuitenkin.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hienot on! Kiva nähdä miltä Kertut näyttää Seiskaveikasta neulottuina. Lähden huomenna joulunviettoon ja otan Kerttujen ohjeen sekä samaa lankaa harmaana mukaan.

Maiju kirjoitti...

Kerttujen hyvä puoli lienee ainakin se, että venyvät hyvin jalkaan kuin jalkaan - vaikka sitten vähän leveämpäänkin. Kivan näköiset, valkoinen on rauhoittava väri.

Laura L kirjoitti...

Satu: kiitos! on kiva kun on jo joku näyttävä malli vähän paksummallekin langalle, tulee nopeammin valmista kun aina ei jaksa niiden ohuiden lankojen kanssa..

Maiju: kiitos! munkin mielestä on mainio malli, sopii kaikille ja on nopea tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit sukat! Tuo malli minulla on kokeilematta vielä. Pitää laittaa korvan taakse ;D

Mukavaa joulua!