maanantai 20. lokakuuta 2008

Pomatomus

Tässä nyt sitä jotain vähän haastavampaa. Nämä on alotettu jo heinäkuussa, muistaakseni. Oli ilmeisesti iskenyt suurempikin plääh kun oli jäänyt ensimmäisen sukan kiilakavennukset kesken.. Loppujen lopuksi näitä oli aika kiva tehdä ja yllättävän nopeesti ne vaan valmistui.

Värejä en saanut ihan toistumaan luonnollisina näihin kuviin, oikeasti nää on tummemmat.Malli: Pomatomus
Lanka: Mokkasukka 79 g, väri Jörö
Puikot: 2,5 mm
Sininen ei kuulu mun lempiväreihin ollenkaan, mutta jotenkin nää oli pakko tehdä sinisestä (johtuu ehkä alkuperäisten sukkien väristä). Ihan näitä sukkia ajatellen koukattiin kesälomareissulla Villa Mokkaan, sillä tätä oli saatava. Ostin sieltä toisenkin vyyhdin, mutta sen tulevaisuudesta ei ole vielä tietoa.

Ja koska en sinisestä pidä, niin nämä menee joululahjapakettiin. En ole vielä päättänyt kuka nämä saa, riippuu vähän siitä kuinka paljon jaksan / ehdin joululahjoja neulomaan. Mutta onpa nyt edes jotain tehtynä.

6 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Aina yhtä kaunis malli! Ite en oo vielä uskaltautunut kokeilemaan, näyttää niin monimutkaiselta.

Laura L kirjoitti...

Liina: Uskalla ihmeessä, ei oo niin vaikeaa miltä näyttää. Tosin muutaman kerran jouduin purkuhommiin kun unohdin tuijottaa kaaviota, että hiukan pitää olla tarkkana.

Satu kirjoitti...

Hienot sukat! Mallikuvio näytti mun silmiin aivan heprealta..

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit sukat!

Mulla on lanka valmiina tuohon sukkamalliin (turkoosi-/sinisävyinen Mokkasukka-lanka), mutta odottaa vuoroansa. Pari sukkaprojektia kun saisi puikoilta pois, niin voisi aloittaa noiden tekemisen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos piipahtamisesta blogiini. Enpä minäkään ole ennen eksynyt sinun blogiisi, kivalta näyttää. Kauniit sukat ja minusta oikein nätin värisetkin.Hmm. jatkan tutustumista:)

Laura L kirjoitti...

SatuK: Kiitos! Ei ne ole niin vaikeat miltä näyttää, rohkeasti vaan koittamaan!

Tess: Kiitos, jään odottelemaan sun versiota. =)

Annika: Kiitos myös sulle. Kiva kun joku "uusikin" löytää tänne.