maanantai 17. joulukuuta 2007

Maanantaita

Jotain on taas valmistunut. Loppujen lopuksi en neulonut näitä lapasia montaakaan päivää, mutta oli kyllä monta päivää kun en neulonut silmukkaakaan. Ei sitä vaan aina jaksa. Ensin ajattelin odottaa, että Mies tulee töistä kotiin ja alkaa poseeraamaan (noinko se kirjoitetaan?) uusien lapasten kanssa, mutta enpä malttanut. Sitä paitsi toimistotyöajan päätyttyä on jo pimeää, joskaan nytkään niin valoisaa ole.CHEVALIER-LAPASET

Ohje: Tikrun blogista

Lanka: 7-veljestä "kampanjaruskea", 75 g

Puikot: 3,5 mm bambut

Ohje oli loistava ja helppo seurata. Ranteesta jätin yhden mallikerran pois, muuten tein aivan ohjeen mukaan. En olisi ennen uskonut, että monimutkaisempien palmikoiden (sellaisiksi nämä mun mielestä luetaan) tekeminen olisi niin koukuttavaa. Kun istuu alas neulomaan, niin pitää sitten kerralla istua pari tuntia. Yllättävän nopeaan sain valmista aikaan vaikka väänsin kierrot kiltisti apupuikkoa käyttäen, nimittäin yritin kyllä tehdä ilmankin, mutta todella heikoin tuloksin. Veikkaan, että en onnistunut koska lanka on paksua ja puikot tosi tylpät. Meni vaan hermot kun en millään saanut koukattua lankaa silmukan läpi. Peukalokiilaa en ole ennen tehnyt näin, mutta on sata kertaa parempi kuin se minkä olen ennen oppinut joten tätä tulen käyttämään jatkossa kaikissa lapasissa. Näistä en ole vielä varma, että meneekö lahjaksi vai pidänkö itse. Katsotaan kun aloitan paketointipuuhat joskus sunnuntaina..

Puikoilla on pipo, valmistuu tätä vauhtia jo tänään. Mutta pitäiskö tehdä jotain hyödyllistä välillä? Tyhjentää vaikka tiskikone..

Ei kommentteja: